AtomX Cast

Nieuw in ons arsenaal! Sony PXW-FS7 4K Pro camera

Sony PXW-FS5 4K Pro camera

Nieuw in ons arsenaal. Sony 70-200mm F/2.8 GM OSS II 

Een volledige set Godox met 3 Lampen, de nodige softboxen en achtergrond  voor elke uitdaging.

Rode Wireless Go

RODE Lavalier GO 

De Rode Videomic Rycote condensatormicrofoon

RODE VideoMic PRO Rycote is een supercardioid condensator shotgun microfoon

De Zoom H8 Handy Recorder

is ideaal voor verschillende doeleinde waarbij een goede audiokwaliteit belangrijk is. Het kan 12 gelijktijdige opname tracks opnemen.

 

De sony a7r IV + De Atomos Ninja 5 geven samen een hoogwaardig beeld tot 4K 10 Bit.

De Sony A7R mark IV is de prijswinnende Product of the Year 2019. De camera beschikt over een nieuw ontwikkelde 35mm fullframe verlichte CMOS sensor met een resolutie van 61 megapixel. De verlichte structuur van de nieuwe sensor en effectieve technieken voor ruisonderdrukking zorgen samen voor extreem ruisarme en uiterst gevoelige prestaties, waardoor de maximale beeldkwaliteit wordt gegarandeerd. De camera beschikt over een indrukwekkend dynamisch bereik van 15 stops, wat resulteert in vloeiende, natuurlijke gradaties, variërend van diepe schaduwen tot hooglichten en maakt gebruik van algoritmen van veel van de nieuwste Alpha-camera's om een uitstekende kleurreproductie te behouden.

Sony A6300

De Sony A6300 is een systeemcamera met 4K video voor de gevorderde fotograaf/videograaf. De camera heeft een 24 megapixel sensor en 425 scherpstelpunten. Door de vele scherpstelpunten focust de sensor niet alleen op het object, maar ook in de diepte en er omheen. Hiermee voorkom je bewegingsonscherpte en creëer je haarscherpe beelden. Met de water- en stof bestendige body is het toestel bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het maken van continu opnames gaat je gemakkelijk af met 11 frames per seconde. Ook is het mogelijk om in slow motion te filmen. Wil je ` s avonds fotograferen zonder flits? Geen probleem. De lichtgevoelige sensor heeft een ISO bereik tot 51200. 

 iFootage Shark Slider Mini

DJI RSC 2 Pro

 

De Rotolight RL-RL-AP2-BI-W Anova PRO2 Bi Colour

is een LED continu lamp en HSS flash zowel in de studio als op locatie te gebruiken. De Anova Pro2 biedt een uitstekende kleurweergave met een zachte lichtuitvoer. Hij beschikt over een LCD display voor het instellen van de kleurtemperatuur.

2x Rotolight AEOS

De Rotolight AEOS is ontworpen voor zowel portret fotografen als filmers. De Rotolight AEOS is licht van gewicht en daardoor zeer draagbaar en makkelijk in gebruik. Deze lamp heeft geïntegreerde aluminium handvatten en een balhoofd zodat hij ook op een statief te gebruiken is. De Rotolight AEOS heeft een variabele kleur van 3150 tot 6300k instelbaar in stappen van 10.