Online Toestemming

Bij The Movie begrijpen we het belang van transparantie en het respecteren van de rechten van onze klanten. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om online toestemming te geven voor het gebruik van hun beeldmateriaal.

Of het nu gaat om prachtige portretfoto's of indrukwekkende dronevluchten, we willen ervoor zorgen dat onze klanten volledig op de hoogte zijn en vol vertrouwen met ons samenwerken.


Specifieke vereisten voor Dronevluchten

Voor dronevluchten gelden specifieke vereisten, en bij The Movie nemen we deze zeer serieus. We zorgen ervoor dat we voldoen aan alle wettelijke bepalingen en voorschriften voor het verkrijgen van toestemming voor onze dronevluchten.

Veiligheid en professionaliteit staan voorop bij al onze luchtopnames, en we streven ernaar om elke vlucht zo soepel en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.


Geef nu online toestemming!

Neem de controle over uw beeldmateriaal en geef online toestemming voor het gebruik ervan bij The Movie. Samen creƫren we prachtige visuele content die uw boodschap krachtig overbrengt.

Het model (of ouder/voogd) heeft het recht om deze gegevens te laten verwijderen. Bijvoorbeeld omdat ze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze verzameld of verwerkt zijn, er geen rechtsgrond (meer) is voor verwerking of omdat de verwerking onrechtmatig is. In deze situatie neemt het model (ouder/verzorger) contact op met de fotograaf via bovenstaande gegevens met het verzoek het betreffende beeldmateriaal te laten verwijderen.

Ik geef toestemming om foto’s te gebruiken voor de website van eerder genoemde fotograaf. De foto’s kunnen worden gebruikt voor de portfolio van de fotograaf *


Ik geef toestemming om foto’s te gebruiken voor de Facebookpagina of Instagram account van de fotograaf. De foto’s kunnen worden gebruikt voor de portfolio van de fotograaf (vereist) *


Ik ga akkoord met bovenstaande en ben op de hoogte van mijn recht om mijn toestemming in te trekken op elk gewenst moment bij de fotograaf.