Mijn werkwijze en Diensten

Na een afspraak kom ik bij jou op bezoek om  samen het concept uit te werken rekening houdend met jouw wensen. De dag zelf of op een ander tijdstip kom ik effectief filmen na het uitschrijven van een scenario en de keuze van de juiste locatie. Tijdens de productie blijf ik steeds rekening houden met jouw wensen.

Na de opnames ga ik aan de slag met de montage en pas na jouw goedkeuring komt jouw film online.

Heb je een promotie in je winkel dan is dit een ideale gelegenheid om dit via een promofilm met je klanten te delen.  Hiervoor kan je ook bij mij terecht zodat u als zaakvoerder met trots jouw klanten kan blijven boeien in jouw producten.

wij werken vanaf 18u in de week, zaterdag en zondag de ganse dag.

 

Ik sta ook open voor kunst en sociaal geëngageerde projecten!

Diensten.

Bedrijfsfilm, promotiefilm of productvideo

Eenmalige filmproductie.

Hierbij wordt eenmalig een film gemaakt voor jouw bedrijf voor een vast bedrag op voorhand afgesproken. 

Video tot 60 seconden € 450,- 4 uur filmen

Video tot 120 seconden€ 650,- 8 uur filmen

Video tot 180 seconden€ 750,- 8 uur filmen

Voor grafische animatie in de video komt telkens extra 100 euro bij.

Jaarlijkse contracten.

Hierbij wordt een jaarlijks contract opgesteld waarbij maandelijks een filmproductie plaats vind op vooraf geregelde tijdstippen. Zeer handig om jouw sociale media up to date te houden en hierdoor een blijvende interesse naar je klanten op te wekken.

450 euro/maand voor 3 filmen/maand Video tot 60 seconden. 4 uur filmen

550 euro/maand voor 3 filmen/maand Video tot 120 seconden. 4 uur filmen

675 euro/maand voor 5 filmen/maand Video tot 60 seconden. 4 uur filmen

885 euro/maand voor 5 filmen/maand Video tot 120 seconden. 4 uur filmen

Drone vluchten

Zoek je unieke dronebeelden, zowel film als fotografie dan zit je bij ons goed. Wij voldoen aan de nieuwe dronewetgevingen en zijn in het bezit van een dji mini 2 en dji air 2. Beide drones nemen videobeelden op in 4K en hoogwaardige foto's.

 

Een drone sessie bedraagt 525 euro en duurt minimum 4 uur inclusief op- en afbouw. U betaalt een basistarief voor de eerste 4 uur en per extra uur betaalt u een toeslag van 95 euro. Een 8 uur durende opdracht kost u 925 euro. Bij extra risico’s of indien er specifieke toelatingen nodig zijn, is een meerprijs mogelijk.

Voor alle opdrachten binnen een straal van 25 km rond Geraardsbergen vragen we geen verplaatsingskosten, anders rekenen we 0,40 euro per afgelegde km.

 

In deze prijzen zijn ook de montage en bewerking van de video en foto's inbegrepen. Voor de aanvang van de opnames wordt goed overlegd welke beelden u verlangt van ons met de nodige raadgevingen van onze kant.

 

Een combinatie van dronebeelden en ander beelden voor je project is inderdaad ook altijd mogelijk voor een kleine toeslag van 100 euro.

Prijzen aanvragen via mail

 

Voor meerdaagse productie kan je steeds een offerte aanvragen via mail. info@themovie.be